Werken bij

De HONK Groep is een innovatieve organisatie in de zorg en staat voor een 24/7 aanbod van kwalitatief hoogstaande huisartsen- en eerstelijnszorg in de regio Noord-Kennemerland.

Werken bij de HONK Groep betekent dat je onderdeel bent van een jonge, dynamische organisatie. Gedreven door externe ontwikkelingen in de zorg en onze eigen ambitie werken wij dagelijks aan verbetering en vernieuwing van de zorg en onze organisatie.

De medewerkers van de HONK Groep zijn de drijvende kracht achter de organisatie. Zij zijn het die in hun dagelijkse werkzaamheden het persoonlijk contact met patiënten, huisartsen en de verschillende ketenpartners onderhouden. Regelmatig  is de HONK Groep op zoek naar professionals die zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel opereren.

Werken bij de HONK Groep betekent werken binnen een hecht team op een goed bereikbare locatie in Alkmaar (pal naast station Alkmaar-Noord). Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Daarnaast biedt de HONK Groep volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn continu op zoek naar talenten die een uitdaging niet uit de weg gaan en mee willen werken aan het verbeteren en ontwikkelen van de zorg voor onze patiënten.

De HONK Groep is groot genoeg om professioneel en onderscheidend te kunnen zijn en klein genoeg om flexibiliteit en snelheid te behouden. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en wordt er veel waarde gehecht aan onderlinge samenwerking.

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, professionele, open organisatie met een no-nonsense cultuur? Ben jij benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken en welke mogelijkheden er zijn? Kijk dan naar de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie via het e-mailadres: solliciteren [at] honk.nu.

 • Project- / beleidsmedewerker ouderenzorg voor 24-32 uur per week

  Over de organisatie

  Huisartsenorganisaties HONK (Noord-Kennemerland) en HKN (Kop van Noord-Holland) organiseren de zorg voor aangesloten huisartsen in de afzonderlijke regio’s. In de avond-, nacht- en weekenduren via de huisartsenpost en in de dagelijkse praktijk via chronische zorgprogramma’s zoals Diabeteszorg, Longzorg en GGZ. Op het gebied van ouderenzorg werken de twee organisaties al langere tijd samen.

  Voor het team Ouderenzorg zijn we  op zoek naar een proactieve en daadkrachtige:

   

  Project- / beleidsmedewerker (m/v) voor 24 - 32 uur per week

   

  De functie:

  Team Ouderenzorg van HONK en HKN huisartsen  helpt huisartsen in de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland bij het vormgeven van de zorg voor (kwetsbare) ouderen in hun praktijk. Samen met wijkverpleegkundigen van verschillende thuiszorgorganisaties wordt extra aandacht gegeven aan deze ouderen. Hierbij zijn verschillende interventies uitgeschreven, zoals polyfarmacie-evaluaties en vroegtijdige zorgplanning. Tevens zijn samen met verschillende ketenpartners een aantal projecten gestart waarbij verbeterde zorg voor ouderen centraal staat. Waaronder een pilot m.b.t. transferzorg vanuit het ziekenhuis en het regionaal inrichten van acute opvang voor ouderen die plotseling niet meer thuis kunnen wonen. We verwachten dat dergelijke projecten voor ouderen steeds vaker in gezamenlijkheid met onze ketenpartners worden geïnitieerd.

  Wij zoeken

  Een stevige persoonlijkheid die goed kan functioneren in wisselende situaties en verbinding kan leggen tussen huisartsen en verschillende ketenpartners. Jouw optreden is daadkrachtig en je bent in staat om proactief, zelfstandig en onder druk te werken. Je kunt en durft verantwoordelijkheid te dragen en te nemen. Je communiceert in heldere en begrijpelijke taal waarbij je je goed kunt inleven in de couleur locale van de huisartsenpraktijk.
  Samen met de coördinator Ouderenzorg en een projectleider geef je vorm en inhoud aan verschillende projecten en scholing. Je hebt hierin vooral een ondersteunende rol, maar kan ook kleinere projecten leiden. Daarnaast ben je ook in staat om individuele huisartsenpraktijken te informeren en te enthousiasmeren in het programma Ouderenzorg.

  Kortom:

  • Een resultaatgerichte en integere kandidaat met minimaal een afgeronde HBO opleiding is een harde eis, bijvoorbeeld in de richting HBO-V, of project/beleidsmedewerker in de zorg ;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een zorg-gerelateerde setting. Bij voorkeur in de thuiszorg;
  • Aantoonbare ervaring met het coördineren van (kleine) projecten in de zorg;
  • Implementatiekracht en resultaatgericht ('getting things done') mentaliteit;
  • Een bruggenbouwer die (keten)partners kan samenbrengen;
  • Organisatiesensitief en gevoel voor verhoudingen;
  • Beschikt over eigen vervoer (auto).

   

  Wij bieden

  Een boeiende en afwisselende functie in een organisatie waarin kwaliteit en groei centraal staan. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor 24-32 uur per week. Hierbij wordt afwisselend in Alkmaar en Schagen gewerkt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform schaal 8 de CAO Huisartsenzorg.

   

  Solliciteren:

  Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Damiët Duivestein – Lauret  (coördinator ouderenzorg) of afdeling P&O via 072-5272700. Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae vóór 14 mei 2018, uitsluitend via e-mail: solliciteren@honk.nu.

  De eerste gesprekken vinden op dinsdag 22 mei plaats. Uitnodigingen voor deze gespreksronde worden uiterlijk 16 mei verzonden.

  De tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 23 en/of 24 mei (beide dagen tussen 15-17 uur).

   

  Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Kwaliteitsfunctionaris m/v voor 24-32 uur per week

  Over de organisatie
  B.V. HONK Groep is een innovatieve organisatie in de zorg en staat voor een continu aanbod van kwalitatief hoogstaande eerstelijnszorg in de regio Noord-Kennemerland. Onder de HONK Groep vallen vier organisaties: B.V. Ouderenzorg Noord-Kennemerland; B.V. Huisartsenzorg Noord-Kennemerland (HZNK, chronische zorg); B.V. Huisartsenpost Alkmaar e.o. en B.V. Vicino Noord-Holland Noord (psychische en sociale hulpverlening). De organisaties worden centraal aangestuurd en worden ondersteund door de backoffice afdelingen: ICT, Financiën, Beleid & Project, Business Intelligence, P&O en Secretariaat. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.honk.nu.

  Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

  Kwaliteitsfunctionaris (M/V) 24 - 32 uur per week

  Functie-inhoud
  Als kwaliteitsfunctionaris lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het kwaliteitsbeleid. Het gaat om het inventariseren, formuleren, uitvoeren, bewaken en evalueren van het interne en externe kwaliteitsbeleid binnen de organisatie en het begeleiden en verzorgen van certificeringstrajecten.  Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeleidscyclus en jouw toegewezen projecten/trajecten.
  Je aandachtsgebieden zijn de Huisartsenpost en de certificering van bij HONK aangesloten dagpraktijken. Daarnaast draag je zorg voor een goede opvang en afhandeling van incidenten met als doel de (medische) dienstverlening verder te professionaliseren.
  In deze functie is het verder belangrijk dat je ontwikkelingen signaleert, gevraagd en ongevraagd advies geeft en voorstellen doet voor beleid, procedures of instrumenten. Je houdt toezicht op de naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). 
  Je adviseert, ondersteunt en legt verantwoording af aan de directeur. 

  Wij zoeken
  Wij zoeken een professional met een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau en minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen (o.a  ISO, NEN etc.) en het begeleiden van kwaliteits- en veranderingsprocessen. Je hebt ervaring in het opstellen van concrete beleidsvoorstellen, het vertalen hiervan naar projecten en processen en in het plannen en aansturen/leiden van projecten.
  Je communiceert eenvoudig op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie en bent daarin een stevige adviseur. Mede door je inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en tactische vaardigheden bereik je op resultaatgerichte wijze je doel. Verder heb je bij voorkeur aantoonbare affiniteit en/of ervaring in de eerstelijnszorg en heeft Office (Word, Excel, PowerPoint) geen geheimen voor jou.

  Wij bieden
  Werken bij de HONK Groep betekent werken binnen een hecht team in een jonge en dynamische organisatie op een goed bereikbare locatie in Alkmaar (pal naast station Alkmaar-Noord). Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract). De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. 

  Solliciteren
  Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Voerman-Klerk (directeur) of afdeling P&O via 072-5272700. Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae vóór 20 mei 2018, via e-mail: solliciteren@honk.nu  
  Gesprekken zullen plaatsvinden in week 22 en 23.

  Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   

   

 • Manager (m/v) voor 38 uur per week

  B.V. Vicino Noord-Holland Noord, verder te noemen Vicino, is een samenwerkingsverband van HONK, HKN en GGZ Noord-Holland Noord. Binnen Vicino ontstaat een vacature voor een fulltime

  Manager (m/v)

  die we hierbij graag onder de aandacht brengen.

  Kijk voor de volledige vacaturetekst op de website van Vicino via http://www.vicinonhn.nl/over-vicino/werken-bij-vicino/openstaande-vacatures.